Şehitlikler ziyaret edildi,mevlitler okundu

Vali Hüseyin Aksoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliğini  ziyaret etti. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri..

Şehitlikler ziyaret edildi,mevlitler okundu
Vali Hüseyin Aksoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliğini  ziyaret etti.
Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Nurettin Recep Sağlık, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ile gazilerimiz eşlik etti.
Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyelerinin Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliğini ziyaret ederek, karanfiller bırakmasının ardından Fevziye Camii İmam Hatibi Halit Es Kuran-ı Kerim okudu ve sonrasında İl Müftüsü Yusuf Doğan’da  şehitlerimiz için dualar etti.
Vali,  Bağçesme Şehitliği ve Polis Şehitliği’nde şehit aileleri ile sohbet ederek, onlarla yakından ilgilendi.
Vali Aksoy Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaretinin ardından Fevziye Camiine geçerek, şehitlerimizin ruhu için okunan Mevlidi Şerif’e katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL