Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Sekapark’ta 7 ipucu gizli, bakalım bulabilecek misiniz?” kilitlendi Sekapark’ta 7 ipucu gizli, bakalım bulabilecek misiniz? | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Teknoloji

Sekapark’ta 7 ipucu gizli, bakalım bulabilecek misiniz?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Bilişim Fuarı’ndaki Sanal Oryantiring alanı, kentin adeta akciğeri olan Sekapark’ı ziyaretçilerle buluşturuyor. Ziyaretçiler, sanal ortamda Sekapark’a yerleştirilen 7 ipucunu bulmaya çalışıyor. SEKA PARK’TAKİ İPUÇLARI Sanal..

Sekapark’ta 7 ipucu gizli, bakalım bulabilecek misiniz?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Bilişim Fuarı’ndaki Sanal Oryantiring alanı, kentin adeta akciğeri olan Sekapark’ı ziyaretçilerle buluşturuyor. Ziyaretçiler, sanal ortamda Sekapark’a yerleştirilen 7 ipucunu bulmaya çalışıyor.

SEKA PARK’TAKİ İPUÇLARI

Sanal Oryantiring alanındaki altı bilgisayarda üçer kişilik takım oluşturuluyor. Kendilerini sanal ortamda Sekapark içinde bulan takımlar, buradaki ipuçlarını bulmaya çalışıyor. İpuçları bulundukça yarışmacılar aşama kaydediyor. En fazla aşamayı en kısa sürede bulan kat eden takım ise yarışmayı kazanıyor.

KAZANDIRAN YARIŞMA

Yarışma sonunda birinci olan takıma power bank, ikinci olan takıma ise kupa veriliyor. Sanat Oryantiring alanındaki söz konusu yarışma 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde yapılıyor.

BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK ZİYARET ETTİ

Sanal Oryantiring alanının ziyaretçilerinden biri ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak oldu. Alanla ilgili yetkililerden bilgi alan ve yarışmayı deneyimleyen Başkan Vekili Özak, daha sonra yarışmalarda dereceye giren vatandaşlara ödüllerini verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL