SEKASEM Kadın Spor Eğitim Merkezinin tanıtımı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen SEKASEM Kadın Spor Eğitim Merkezinin tanıtım programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir..

SEKASEM Kadın Spor Eğitim Merkezinin tanıtımı yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen SEKASEM Kadın Spor Eğitim Merkezinin tanıtım programı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda kişi katıldı.
Evden Okula Haydi Anneler Spora üyesi Canan Özgül Akgül ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen Spor ve Eğitim Merkezinin tanıtım programında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Büyükşehir Belediyemiz birçok spor tesisini Kocaeli’ye kazandırıyor. Bugünde onlardan birini gerçekleştiriyoruz. Sağlıklı bir toplum ve nesiller için spor çok önemli. Gençlerimizin olumsuzluklardan uzak durması için spor yapmaları çok önemlidir. O nedenle spor tesislerini çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin Haydi Anneler Spora projesiyle 50 bini aşan kadınımızın sağlıklı yaşam için gayret gösterdiğini biliyoruz.” diyen Vali, tesisin ilimize kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri SEKASEM Kadın Spor Eğitim Merkezini gezdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL