Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şeker: Tatil değil çalışma zamanı | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Şeker: Tatil değil çalışma zamanı

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesi nedeniyle Genel Merkezdeki programları dışında kalan zamanını Kocaeli’nde ilçe ilçe dolaşarak hükümetin..

Şeker: Tatil değil çalışma zamanı

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesi nedeniyle Genel Merkezdeki programları dışında kalan zamanını Kocaeli’nde ilçe ilçe dolaşarak hükümetin ve belediyelerin yaptıkları projeleri yerinde inceleyip vatandaşlara yapmış olduğu sohbet ziyaretlerine aralıksız devam ederek geçiriyor. Sohbet ettiği vatandaşlar ‘Vekilim 1 Ekim’e kadar tatildesiniz’ deyince, Şeker: “TBMM çalışmalarına ara verildi. Biz Ak Parti Milletvekilleri olarak arazideyiz.Vatandaşımızı, esnafımızı ziyaret ediyoruz ve kendilerini dinliyoruz. Zaman tatil yapma zamanı değil; bu güzel kentimiz ve ülkemiz için çalışma zamanıdır. Geçtiğimiz günlerde Gölcük, Darıca, Çayırova ve İzmit ilçelerimizde ziyaretlerde bulunduk,bugün durağımız Başiskele ilçemiz” diyerek ziyaret ve incelemelerine devam etti.

KEŞFİ YAPILAN JEOTERMAL SU, KENTİMİZE DEĞER KATACAK

TBMM Bayındırlık,İmar,Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkan Vekili İlyas Şeker, bir yandan vatandaşın sorunları ve talepleri ile yakından ilgilenirken bir yandan da kentimize değer katacak gelişmeleri de yakından incelemeyi ve takip etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Başiskele ilçesini ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile birlikte Kocaeli’nde çıkarılan ikinci jeotermal suyun kaynağına giderek incelemelerde bulundu. Yaşanan bu gelişmenin başta Başiskele ilçesine olmak üzere tüm kente değer katacağını ifade eden Şeker, ” Jeotermal kaynaklı bu suyun yerin tam olarak 930 metre altından 57 derece sıcaklıkla çıktığını öğrenmiş olduk. Aynı zamanda sıcak suyun kaynağından kendi cazibesi ile saniyede 30 litre olarak çıkması işletme maliyetinde önemli kalemi oluşturan enerji tüketiminde de ciddi bir tasarruf sağlayacak. ”diyerek çıkarılan termal suyun faydasının yüksek, işletme maliyetinin düşük olacağını ifade etti.

AZİMİ VE KARARLILIĞI İÇİN BAŞKAN AYAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkan Vekili Şeker: “ Çıkarılan jeotermal su, doğa turizminde iddialı olan  Başiskelemize ilave bir değer katacaktır. Bu termal suyun yüzeye çıkarılması için gece gündüz çalışan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür ediyorum.” diyerek yaşanan bu gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şeker, belediye başkanı Hüseyin Ayaz ile yapmış olduğu ziyaret sonrası “jeotermal suyun biran önce sağlık turizminde kullanılması için yatırımcı bekliyoruz.” diyerek istişare yapmayı da ihmal etmedi.

KOCAELİ, “SANAYİ BAŞKENTİNDEN TURİZM VE KÜLTÜR BAŞKENTİNE” DÖNÜŞTÜ

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkan Vekili  İlyas Şeker, “Kocaeli sanayi kimliğini korurken, Ak Parti iktidarı ve Yerel yöneticilerinin vizyonuyla, kentin saklı olan zenginlikleri; yani tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel değerleri ve turizm kimliği de gün yüzüne çıkarıldı. Eşsiz güzellikteki Karadeniz sahilleriyle, Karetepe kayak tesisleriyle, vadileri ve yaylarıyla, Ballı kayalarıyla, harika kanyonlarıyla, güneşin sıfır kotundan battığı körfeziyle, Kandıra Cebeci, Kerpe ve Karamürsel Altınkemer mavi bayraklı plajlarımızla hükümetimizin ve belediyelerimizin yaptığı yatırımlarla Sanayinin Başkenti olan Kocaeli, aynı zamanda turizm ve kültürde de iddialı duruma geldi.” ifadelerini kullandı ve sözlerinin devamında “gerek Kocaeli’nde gerekse Türkiye’de yaşanan turizm patlamasından rahatsız olanların, kendi kentine ve ülkesine yabancı olduklarını ve biraz da hazımsız olduklarını” ifade etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL