Şeker ve Bıyık’tan esnaf turu

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Muzaffer Bıyık son olarak SKM programları kapsamında ilçeye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas..

Şeker ve Bıyık’tan esnaf turu

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Muzaffer Bıyık son olarak SKM programları kapsamında ilçeye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte esnaf ziyaretlerindebulundu. Doğup büyüdüğü mahalle olan Emek Mahallesi’ndeki esnaf gezisinde sevgi gösterileriyle karşılanan Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi.

 ŞEKER DESTEK İSTEDİ

İstasyon Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Bıyık, kendisinin de yıllardır esnaf olduğunu ifade ederek esnafın sorununun kendi sorunu olacağını söyledi. Darıca’yı birlikte ortak akılla yöneteceklerini kaydeden Bıyık, görüşe ve öneriye değer vereceğini de belirti. Milletvekili İlyas Şeker de esnafla yaptığı sohbetlerde Bıyık’ın Darıca için şans olduğunu ifade ederek destek istedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL