Şeker: ‘’ Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Uğurlu Olsun ‘’

   2019 – 2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül’de ilk ders zilinin çalması ile başlayacak ve 395 bin 435 öğrenci yoğun bir mesaiye başlayacak. AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez..

Şeker: ‘’ Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Uğurlu Olsun ‘’

   2019 – 2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül’de ilk ders zilinin çalması ile başlayacak ve 395 bin 435 öğrenci yoğun bir mesaiye başlayacak. AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili İlyas Şeker, bu sebeple bir mesaj yayınlayarak tüm eğitim camiasına ve velilere başarı dileklerini sundu.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yayınlamış olduğu mesajında öğrenci, öğretmen ve velilere hitaben, uzun bir tatilin ardından bir eğitim öğretim yılına daha güven ve huzur içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi ve sözlerinin devamında;

‘’ İnsan hayatında aileden sonra en kıymetli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve kendini gerçekleştirme çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim – öğretim hayatında göstereceğimiz başarılar, ileride yetişkin olarak yaşayacağımız hayatımızın temelini oluşturmaktadır. Yavrularımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek, ülkemizin ve milletimizin geleceği o kadar parlak olacaktır. Sürekli okuyan, sorgulayan, araştıran ve yorumlayan bireyler yetiştirdiğimizde, ülkemiz ve milletimizin çok daha iyi yerlere geleceği aşikârdır.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2019-2020 Eğitim – Öğretim yılının verimli ve başarılı geçmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL