Şeker’den Karamürsel Turu

     AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, kendisine eşlik eden İlçe başkanı Sait Mete ve partililerle birlikte Karamürsel’de ziyaretlerde bulundu. AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığına Ziyaret AK Parti Kocaeli..

Şeker’den Karamürsel Turu

 

   AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, kendisine eşlik eden İlçe başkanı Sait Mete ve partililerle birlikte Karamürsel’de ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığına Ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yasama faaliyetlerine ara vermesi ve koronavirüs pandemisinde kontrollü normal hayata dönüş ile birlikte Karamürsel ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

23 Şubat 2020 tarihinde Kongresi gerçekleşen AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Şeker,

“Mavi ile yeşilin bütünleştiği, Osmanlı Donanmasının gelişmesi için büyük gayret sarf eden Karamürsel Alp’in yadigarı bu topraklarda yapılacak çok hizmetimiz ve gidilecek daha çok yolumuz var. Şubat ayında yapılan kongre ile göreve gelen Sait Mete başkanımız ve yönetimine başarılar diliyor, önceki dönem İlçe Başkanımız Recep Demirel ve yönetimine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu Kavşak, Ulaşımda Karamürsel’in Atar Damarıdır

Kocaeli Milletvekili Şeker, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası ilçe başkanı Sait Mete ve partililerle birlikte başta şehir içi trafiğinin atar damarı olan Karamürsel Alp kavşağındaki tünel geçişi inşaatında incelemede bulundu ve burada yetkililerle bir araya gelerek vatandaşa büyük kolaylık sağlayacak olan Karamürsel Şehir İçi Tünelinin şantiyesinde proje ile ilgili bilgiler aldı.

Kocaeli Milletvekili Şeker;

“Şehir içi trafiğinin atar damarı olan Karamürsel Alp kavşağındaki Kocaeli-Yalova D-130 devlet yolu üzerinde inşa edilen tünel geçişi, şehirlerarası transit geçişin yanında şehir içi trafiğini de rahatlatacak. Bu projenin daha önce ihalesi gerçekleşmiş ve çalışmalar başlatılmıştı. Bu çalışmalar kapsamında 665 kazığın çakılma işlemleri de bitirilmişti. Daha sonra işi alan firma çeşitli sebepler dolayısıyla işi bitirememiş bundan dolayı da yeni bir ihale gerçekleşmişti. Böylelikle yeniden çalışmaları başlatılan kent merkezi kavşağında 136 kazık daha çakılacak ve böylelikle toplamda 801 kazık çakılmış olacak. 38.954.000 TL bedelle tekrar ihalesi yapılan bu çalışmada müteahhit firmamızla görüştük ve onlardan bir söz aldık. Nasipse yılbaşından itibaren yapılacak olan tünelden araba geçişleri sağlanacak. İnşaat aşamasında vatandaşlarımızın, esnafımız sıkıntı çekmemesi için azami hassasiyet gösteriliyor. Buna rağmen geçici olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Proje tamamlandığında inşallah konforlu bir ulaşım vatandaşımıza sunulmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Sizler Covit-19’la Yapılan Mücadelenin Görünmeyen Kahramanlarısınız

Şeker, yapmış olduğu ziyaretler sonrası geçen sene eğitime başlayan, bünyesinde 32 derslik ve 732 Öğrenci bulunan Akçakoca İmam Hatip Proje Okulunu ziyaret edip burada okul ile ilgili bilgi aldıktan sonra İlçe Halk Eğitim Merkezine geçti. 

Burada Karamürsel Halk Eğitim Merkezi kursiyerler ile bir araya gelen Kocaeli Milletvekili Şeker,

“Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de başarı ile mücadele edilen koronavirüs pandemisi süresince siz değerli kursiyerlerimiz hastanelerimizin ihtiyacı olan başta maske olmak üzere sağlık malzemelerini üreterek Karamürsel ilçemizde takdire şayan bir çaba gösterdiniz. Pandemi süresince ilçemizde beş kuruş ücret talep etmeden, haftanın altı günü çalışarak yaklaşık 56000 maske üreten siz kıymetli kursiyerlerimize minnet borçluyuz. Sizler bu sürecin görünmeyen kahramanlarısınız çünkü bu süreçte ailenizi, çocuğunuzu ihmal ettiniz ve büyük bir özveri ile vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarının ihtiyacı olan maskeleri üreterek devletimize, hükümetimize yardımcı oldunuz. Allah her birinizden razı olsun. ” dedi.

Kaymakam, Tapu Müdürlüğü Ve Pazarcılar Odasına Ziyaret 

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ilçe başkanı Sait Mete ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun’u ziyaret ederek sektöre dair sohbet edip ardından geçtiğimiz günlerde rahmetli olan dostu, Karamürsel İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Mustafa Çubukçu’nun taziye ziyareti için Tapu Müdürlüğünü ziyaret edip ardından Kaymakam Osman Aslan Canbaba ile bir araya geldi. Kaymakam ile yapmış olduğu görüşmede pandemi sürecinde ilçede yapılan mücadele hakkında bilgi alan Şeker, yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kaymakama teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL