Manşetler Politika Surmanset Yaşam

Şekerpınarlı Hak Sahipleri Tapularını Aldı

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla bugün akşam saatlerinde Çayırova Belediyesi Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen Şekerpınar 5. Etap İmar Uygulaması Tapu Dağıtım Töreninde vatandaşlar tapularını aldı. KATILIM YOĞUN OLDU Yoğun bir katılım ile..

Şekerpınarlı Hak Sahipleri Tapularını Aldı

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın katılımıyla bugün akşam saatlerinde Çayırova Belediyesi Belediye Kültür Salonunda gerçekleştirilen Şekerpınar 5. Etap İmar Uygulaması Tapu Dağıtım Töreninde vatandaşlar tapularını aldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programa Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve İlçe Başkan Adayı Ali Osman Gür ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DEMİRCİ VE YAMAN’DAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Programın açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, programda tapularını alacak olan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini iletirken, Şekerpınar bölgesinde yapılan ve yapılmakta olan bazı projelerini katılımcılarla paylaştı. Projede emeği geçenlere de teşekkür eden Demirci’nin ardından ise mikrofona Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geldi. Önemli bir çalışmanın yapıldığını belirten Yaman ise Başkan Şevki Demirci ve ekibine teşekkür ederek tapu alan hak sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

VALİ AKSOY EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Yaman’ın ardından ise kürsüye Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy çıktı. Yapılan çalışma için emeği geçen herkese teşekkür edern Vali Aksoy: “İmar işleri en zor işlerdir. Bu sorunu çözüme kavuşturan Belediye yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tapularını alacak olan vatandaşlarımıza ise hayırlı olsun diyorum” dedi.

FİKRİ IŞIK: ADETA YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞTÜ

Son olarak ise kürsüye Başbakan Yardımcısı Fikri Işık çıktı. Oldukça sıkıntılı bir sürecin geride kaldığını belirten Işık: “Şekerpınar’da yıllardır devam eden bu sorun Belediye başkanımız ve ekibinin yoğun çalışması ile bugün son buldu. Kendisi bu hususta yoğun emek harcadı. Daha öncede çözümü için çok mücadele edilen fakat mahkeme kararı ile sona gelmişken iptal olan bu sorun adeta yılan hikayesine dönmüş vaziyetteydi. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum çünkü bu kez ortak payda da buluşularak en uygun şekilde bu iş çözüm buldu” dedi.

IŞIK: ORTAK MUTABAKAT İLE ÇÖZÜLMESİNE SEVİNDİK

Vatandaşlara da gösterdikleri anlayıştan ötürü teşekkürlerini sunan Başbakan Yardımcısı Işık: “Sayın Valimizin de dediği gibi imar işleri çözümü en zor işlerdir. Fakat sizlerin anlayışı, Belediyemizin de çalışmaları sonucu bu çalışma tamamlandı. Elbette bazı eksiklikler olabilir, hiçbir şey yüzde yüz memnuniyet yaratmaz ama netice itibari ile ortak bir mutabakat ile bu işin çözüme kavuşması bizleri de mutlu etti” şeklinde konuştu.

TAPULARI PROTOKOL DAĞITTI

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın konuşmasının ardından ise tapu dağıtım merasimine geçildi. Protokol üyeleri tarafından vatandaşlara tapuları sunulurken, törende toplam 23 hak sahibi tapusuna kavuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL