Güncel Manşetler

Selman Yıldırım, Şanlı’yı tebrik etti

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şubesi’nde yeniden başkanlığa seçilen Yaşar Şanlı’yı ziyaret etti. CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, geçtiğimiz hafta yapılan kongre..

Selman Yıldırım, Şanlı’yı tebrik etti

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şubesi’nde yeniden başkanlığa seçilen Yaşar Şanlı’yı ziyaret etti.

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanlığı’nda seçilmiş başkan olan Yaşar Şanlı’yı sendika binasında ziyaret etti. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit Belediye Meclisi üyeleri Ercan Umutlu, Birol Sağlam ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç de ziyarette hazır bulundu.

ŞANLI’YA BAŞARILAR DİLEDİ
Yeni dönemde yapılacaklar ve eğitim sisteminin ele alındığı toplantıda konuşan Selman Yıldırım, “Kongre sonrasında yeniden sendika başkanlığına seçilen Yaşar Şanlı’yı tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Eğitimcilerimiz kadar onların haklarını arayanlar da bizler için değerlidir” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL