“Sen Ne Dilersen!”

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlk Okulunda yürütülen “Sen Ne Dilersen!” Projesi kapsamında, bir anket yaparak, öğrencilerin en çok neyi dilediklerini sorguladı ve gerçekleştirebilecekleri “Dilek Kahramanlarının” desteği ile yapılmaya başlandı. Türk Telekom Arena’da Galatasaray’ın maçını izleme..

“Sen Ne Dilersen!”

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlk Okulunda yürütülen “Sen Ne Dilersen!” Projesi kapsamında, bir anket yaparak, öğrencilerin en çok neyi dilediklerini sorguladı ve gerçekleştirebilecekleri “Dilek Kahramanlarının” desteği ile yapılmaya başlandı.

Türk Telekom Arena’da Galatasaray’ın maçını izleme dileğinde bulunan 4 öğrencinin; Mehmet İzgi, Batuhan Aktaş, Hamza Eren Kılıçkara ve Caner Can’ın dilekleri de son Malatya Spor ve Kayseri Spor maçı süresince gerçekleştirildi.

Çocuklarımız 2 etapta, takımlarının Türk Telekom Arena’daki maçlarını “Projenin çocuklara hayal kurmanın önemini anlattığını düşündüğü için” destekleyen Dilek kahramanı Fulya Yalezan Yılmaz ile birlikte izlediler.

Okul Müdürü ,Öğretmenler ve Öğrenciler Dilek kahramanı Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz’a  teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Feyyaz Demirbaş açıklamasında “Dilekler desteklerinizle gerçekleşmeye devam ediyor. Henüz kahramanını bulamamış birkaç dileğimiz kaldı. “Çorbada benim de tuzum olsun” derseniz okulumuzun web sayfasını ziyaret ederek, çocuklarımızın dileklerini inceleyebilirsiniz.”dedi.

http://ahmetparmaksizoglu.meb.k12.tr/icerikler/sen-ne-dilersen-projesi_6642483.html

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL