Manşetler Surmanset

Kırımoğlu’nu Ziyaret etti

Bölgemizin tanınmış İş Adamlarından Gültekin Şenel, Kiev gezisi sırasında Kırım Tatar Meclisi Onursal başkanı Abdulcemil Kırımoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yapmış olduğu yurt dışı ziyaretinde bir çok önemli görüşmeye de imza atan..

Kırımoğlu’nu Ziyaret etti

Bölgemizin tanınmış İş Adamlarından Gültekin Şenel, Kiev gezisi sırasında Kırım Tatar Meclisi Onursal başkanı Abdulcemil Kırımoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yapmış olduğu yurt dışı ziyaretinde bir çok önemli görüşmeye de imza atan Gültekin Şenel Abdulcemil Kırımoğlu’na yaptığı ziyarete ise ayrı bir parantez açtı. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Şenel ziyaret ile ilgili şu yorumu yaptı:

“Yüzündeki ifadede yurtlarından sürgün edilen tüm Kırım Tatar Türklerinin izlerini taşıyan, ömrünü Kırımın özgürlüğüne adamış, her şey tam düzeldi düzelecek derken tekrar Rus işgaline uğrayan esir Kırım’ın efsane lideri Kırım Tatar Meclisi Onursal başkanı, Büyük dava adamı Sayın Mustafa Abdulcemil Kırımoğlu’nu, Kiev’de makamında ziyaret etmenin tarifsiz mutluluğunu, anlattıklarıyla da Kırım Tatar soydaşlarımızın sızılarını yüreğimizde hissettik.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL