“Sevgilerin en büyüğü, en vazgeçilmezi anne sevgisi”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Katırcıoğlu, mesajında koşulsuz sevgileri, sınırsız hoşgörü ve fedakârlıklarıyla hayata hazırlayan tüm annelerin, Anneler gününü kutladı. Milletvekili..

“Sevgilerin en büyüğü, en vazgeçilmezi anne sevgisi”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Katırcıoğlu, mesajında koşulsuz sevgileri, sınırsız hoşgörü ve fedakârlıklarıyla hayata hazırlayan tüm annelerin, Anneler gününü kutladı.

Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’ndan Anneler Günü mesajı

Katırcıoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:  “Sevgilerin en büyüğü, en vazgeçilmezi olan anne sevgisinin ve fedakârlığının yegâne karşılığı ise gerçek sevgidir. ‘Cennet Anaların Ayağının Altındadır’ anlayışının hâkim olduğu bir dinin mensubu olarak Yüce Allah’ın Annelere verdiği değeri hiçbir varlığa vermediğinin göstergesi olmuştur.

Anneler Günü vesilesiyle, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerine bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Tüm insanlığın büyük bir sınavdan geçtiği Covid-19 virüsüne yakalanarak tedavi görmekte olan Annelerimize rabbimden acil şifalar diliyorum. Evlatları bu virüsle mücadele eden Annelerimize sabır ve şifa niyaz ediyorum.

Bu duygularla koşulsuz sevgileri, sınırsız hoşgörüleri ve fedakârlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan, varlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, hayatımızdaki ilk öğretmen, yol göstericimiz, koruyucumuz, yaşamdaki en büyük hazinemiz olan başta kıymetli şehit annelerimiz olmak üzere, annem ve tüm annelerimizin Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL