Sevgilerini Gönderdiler

Anaokulu öğrencilerinden lösemili kardeşlerine sevgi dolu hediye 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmit Belediyesi ve LÖSEV iş birliğinde düzenlenen etkinliklere Şehit Ümit Balkan Anaokulu’nun minik öğrencileri de katılarak lösemili kardeşlerine..

Sevgilerini Gönderdiler

Anaokulu öğrencilerinden lösemili kardeşlerine sevgi dolu hediye

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmit Belediyesi ve LÖSEV iş birliğinde düzenlenen etkinliklere Şehit Ümit Balkan Anaokulu’nun minik öğrencileri de katılarak lösemili kardeşlerine iyi dileklerini ve sevgilerini simgeleyen rengârenk kitap ayraçları hazırladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla LÖSEV ile birlikte Belsa Plaza önünde stant açtı. Şehit Ümit Balkan Anaokulu’nun minik öğrencileri de İzmit Belediyesinin farkındalık çalışmalarına katkı vermek üzere stantlara gelerek lösemili kardeşleri için rengârenk kitap ayraçları hazırladı.

 SEVGİLERİNİ GÖNDERDİLER

Belsa Plaza A Blok önünde kurulan stantlarda İZMEK El Sanatları Öğretmeni Işılay Toksöz ile minik öğrenciler, Lösemili Çocuklar için birbirinden renkli kitap ayraçları hazırladı. Minik öğrenciler, hazırladıkları ayraçlarda Lösemili kardeşlerinin yanlarında olduklarını ve onları çok sevdiklerine dair notlar düştü. Etkinlik sonunda ortaya çıkan el emeği ürünler, LÖSEV aracılığıyla Lösemi tedavisi gören çocuklara ulaştırılacak.

HEDİYELER VERİLDİ

Şehit Ümit Balkan Anaokulu öğrencileri, aileleri, öğretmenleri ile birlikte etkinlik sonrası İzmit Belediyesi Down Kafe’de ağırlandı. Minik öğrencilere, lösemili kardeşlerine gösterdikleri duyarlılıkları ve sorumluluk bilinçleri nedeniyle çeşitli oyuncak hediyeler verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL