Sıcak yemekler hızlıca vatandaşların evlerine teslim

İzmit Belediyesi, hayırsever vatandaşla ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu   Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenen İzmit Belediyesi, bir yakınının ölüm yıl dönümü için yemek bağışı yapmak..

Sıcak yemekler hızlıca vatandaşların evlerine teslim

İzmit Belediyesi, hayırsever vatandaşla ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu

 

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü görevi üstlenen İzmit Belediyesi, bir yakınının ölüm yıl dönümü için yemek bağışı yapmak isteyen hayırseverden temin edilen sıcak yemekleri hastalara dağıttı

 

İzmit Belediyesi, iyilikseverlerden gelen bağışlarla birlikte desteğe ihtiyaç duyan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi ekipleri bu kapsamda, bir yakının ölüm yıl dönümü vesilesiyle hasta ve yaşlı vatandaşlara yemek bağışı yapmak isteyen hayırseverden aldığı yemekleri, aktif olarak evde bakım hizmeti verilen hastalara dağıttı.

 

SICAK YEMEKLER HIZLICA DAĞITILDI

 

Hayırsever vatandaşın iyiliğine aracı olan İzmit Belediyesi, pandemi sebebiyle hem maddi hem de manevi zorluk yaşayan hastalar için hazırlanan sıcak yemekleri hızlıca vatandaşların evlerine teslim etti. İzmit Belediyesi ekipleri, pandemi sürecinden en çok etkilenen gruplardan hasta ve yaşlı vatandaşların yalnızlıklarını gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her zaman yanlarında olarak destek faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydetti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL