Şimdi Kocaelispor zamanı

Bulut: Şimdi Kocaelispor zamanı Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Play-Off çeyrek final maçları oynayacak olan Kocaelispor’umuza başarılar dileyerek, “Şimdi Kocaelispor zamanı. Başaracaklarını biliyoruz. Tüm şehir arkanızda” dedi Kentimizin en..

Şimdi Kocaelispor zamanı

Bulut: Şimdi Kocaelispor zamanı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Play-Off çeyrek final maçları oynayacak olan Kocaelispor’umuza başarılar dileyerek, “Şimdi Kocaelispor zamanı. Başaracaklarını biliyoruz. Tüm şehir arkanızda” dedi

Kentimizin en değerli markalarından Kocaelispor 1. Lig yolunda çok önemli bir virajda… Takımımız Play- Off Çeyrek final müsabakaları kapsamında, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 16:00’da Ankara Demirspor ile TCDD Ankara Demirspor Tesisleri’nde mücadele edecek, 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 20:00’de ise, Ankara Demirspor’u Kocaeli Stadı’nda konuk edecek. Kazananın yarı final biletini elde edeceği bu önemli sınav maraton öncesi yayınladığı mesajda Kocaelispor’a başarılar dileyen Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, her zaman olduğu gibi yine tam destek verdiklerini ifade etti.

DESTEĞE DAVET

Başkan Bulut yayınladığı mesajında, “Şimdi her zamankinden de çok Kocaelispor zamanı. Takımımıza güveniyor ve başaracaklarını biliyoruz. Kocaeli Ticaret Odası olarak desteğimiz sonuna kadar devam edecek. Teknik heyetinden futbolcusuna, tüm takıma başarılar diliyor, 1. Lig yarı final biletini alacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu kapsamda kentimizin 7’den 70’e tüm vatandaşlarını ve paydaşlarını Kocaelisporumuza maddi manevi desteğe davet ediyor, takımımızın başarılarının daim olması için bu hususun önemli olduğunu vurguluyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL