Sınav öncesi temizlik ve dezenfekte

İzmit Belediyesi liseleri sınava hazırlıyor İzmit Belediyesi, 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) öncesi, sınavın yapılacağı liseleri dezenfekte ederek, sınav gününe..

Sınav öncesi temizlik ve dezenfekte

İzmit Belediyesi liseleri sınava hazırlıyor

İzmit Belediyesi, 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) öncesi, sınavın yapılacağı liseleri dezenfekte ederek, sınav gününe hazır hale getiriyor

Koronavirüsle mücadelesini her alanda devam ettiren İzmit Belediyesi bu kapsamda 14 Haziran Pazar günü yapılacak olan 2020-MSÜ sınavı öncesi, sınavın yapılacağı liselerde dezenfekte ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, dün ve bugün İzmit Lisesi ile Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.

BAHAR TEMİZLİĞİ YAPILDI

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre kapalı olan okulların bahçelerinde biriken yaprak ve çöpleri de temizledi. Ekiplerin yaptığı bu çalışmayla okulların bahçeleri daha güzel ve sağlıklı bir görünüme kavuştu. Ekipler çalışmaların, sınav gününe kadar devam edeceğini belirttiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL