Sırrıpaşa’da Oruçlar Birlikte Açıldı

Derince’deki sekizinci iftar sofrasının kurulduğu Sırrıpaşa Mahallesi’nde vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşadı. Derince Belediyesinin Ramazan ayında düzenlediği ve vatandaşlardan büyük ilgi gören mahalle iftarlarının sekizincisi Sırrıpaşa Mahallesinde yapıldı…

Sırrıpaşa’da Oruçlar Birlikte Açıldı

Derince’deki sekizinci iftar sofrasının kurulduğu Sırrıpaşa Mahallesi’nde vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açmanın huzurunu yaşadı.

Derince Belediyesinin Ramazan ayında düzenlediği ve vatandaşlardan büyük ilgi gören mahalle iftarlarının sekizincisi Sırrıpaşa Mahallesinde yapıldı. Mahalle iftarları ile kentin her noktasında Ramazan ayının güzelliklerini yansıtan Derince Belediyesi’nin Sırrıpaşa Mahallesi’nde düzenlediği programda bu kez iftar sofraları Çenedere Caddesi’nin bulunduğu alana kuruldu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat, Osman Ergin, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların ilgi gösterdiği iftar programı huzur içerisinde geçti.

Bulut ve Höbek’ten Mesajlar

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in vatandaşlara yemek ikramında bulunduğu programda okunan akşam ezanının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Programda konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İftar programlarımız birlikte çok daha güzel. Bu bereket ve kardeşlik sofralarında sizlerle birlik içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Rabbim bu bütünlüğümüzü bozmasın inşallah” dedi. Tüm Derincelilerin Ramazan ayını tebrik eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek ise konuşmasında “Ülkemiz üzerinde hesabı olanlar daha önce Gezi’de, 17-25 Aralık’ta ve 15 Temmuz’da başarılı olamadı. Şimdi ekonomi üzerinden algı yaratmaya çalışıyorlar ama yine başaramayacaklar. Bu yüzden 24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli. Çünkü bu seçimde sadece bugünü değil aynı zamanda geleceğimizi de oylayacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL