Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Sivaslılardan Gazetemize ziyaret | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Surmanset

Sivaslılardan Gazetemize ziyaret

Merkezi İstanbul Kağıthane’de bulunan Sivas Merkez Yavu Köyü derneği yönetimi, gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Dernek başkanı Şemsettin Şener ve başkan yardımcısı Aydın Erdoğan kasım ayında yazılı medya..

Sivaslılardan Gazetemize ziyaret

Merkezi İstanbul Kağıthane’de bulunan Sivas Merkez Yavu Köyü derneği yönetimi, gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Dernek başkanı Şemsettin Şener ve başkan yardımcısı Aydın Erdoğan kasım ayında yazılı medya olarak yayına geçen gazetemize hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gazete çalışmalarını ve yayınını yakından takip ettiklerini belirten Şener ve Erdoğan Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten ile hemşeri ve aynı köyden olmaları hasebiyle çalışmalarında sonuna kadar yanlarında olacaklarını bildirmişlerdir.

Uzun bir sohbet ve söyleşi ile geçen görüşmede pek çok proje hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İlerleyen zamanlarda daha sık bilgi alış verişinde bulunmak istediklerini belirten başkan Şener gelecek zamanlarda hem kocaeli halkı hemde Sivaslılar adına güzel çalışmalar yapacaklarını belirtmiştir.

Tarafsız ve tam bağımsız basına ihtiyaç var!

Başkan yardımcısı Erdoğan, medya sektörünün çok zorluklar çektiğini gördüklerini ve tam bağımsız olabilmek için sivil halktan destek almak manevi bir güç katacağını belirtmiştir. Bu gücü Kocaeli’de Bugün gazetesi yavaş ve emin adımlarla topladığını gördüklerini belirten Erdoğan; “yayın politikanızda sapmadan devam etmenizi arzuluyoruz” dedi.

Sohbetin sonunda Sivas Merkez Yavu Köyü dernek başkanı Şemsettin Şener ve başkan yardımcısı Aydın Erdoğan Kocaeli’de Bugün imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten’e çalışmalarında başarılar dileyerek sohbeti sonlandırdılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL