Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

“Siyaset İnsana Kirlettiği Testiden Su İçirir”

Aras; Erdoğan’ a, One Minute Dedi. Yeniden refah partisi genel başkan baş danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras basın toplantısı düzenledi. Aras toplantıda bir zamanlar aynı dönemde belediye başkanlığı..

“Siyaset İnsana Kirlettiği Testiden Su İçirir”

Aras; Erdoğan’ a, One Minute Dedi.

Yeniden refah partisi genel başkan baş danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras basın toplantısı düzenledi.

Aras toplantıda bir zamanlar aynı dönemde belediye başkanlığı yaptığı eski yol arkadaşı Tayyip Erdoğan’ ı eleştirdi. Erdoğan’ ın dış politikasını eleştiren Aras, geçmiş yıllarda çekilen fotoğraflar üzerinden eleştirilerini bir bir sıraladı.

Erdoğan ile Herzog’ un aldığı karar gereği İsrail ile ilişkilerin en üst düzeye çıkarılacağını hatırlatan Aras yeter artık dedi.

“İsrail ile Türkiye ilişkilerinin 20 yıllık seyrine bakılınca açıkça görülüyor ki, İsrail şımarık çocuk Türkiye ise alttan alan pozisyonundadır. İsrail Cumhurbaşkanı Erdoğan’ ı sınır kapısında ailesi ile saatlerce bekletmiştir. Bir televizyon dizisinin sahnesi bahane edilerek, büyükelçimize İsrail tarafından hakaret edilmiştir. 9 vatandaşımız uluslararası sularda İsrail tarafından katledilmiştir. Peki bunlara karşı Türkiye olarak biz ne yaptık. Hiçbir şey yapmadık. Yalnızca alttan aldık. İsrail küstahlaştıkça küstahlaştı, azıttıkça azıttı. 9 vatandaşımızı ölürdü. Biz yasa çıkardık davayı düşürdük, karşılığında ödenecek tazminatı bile İsrail orada iş yapan bir vatandaşımıza ceza keserek temin etti.”

Suriye Politikası Başından Beri Yanlış.Siyaset İnsana Kirlettiği Testiden Su İçirir.

Aras hükümetin Suriye konusundaki politika değişikliğine de değindi. Suriye politikasının baştan beri yanlış yürütüldüğünü belirten Aras, bugün geldiğimiz noktada Suriye ile normalleşmeyi konuşuyoruz, peki yaşanılan bunca acı tecrübe neden, diye sordu.

Esad ile Erdoğan’ ın yıllar önce birlikte çekildikleri aile fotoğrafını basına gösteren Aras, işte böyle; siyaset insana kirlettiği tas dan, kirlettiği testiden su içirir. Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL