Siyer-i Nebi yarışması Türkiye 3.sü Kocaeli’den…

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli şubesi Siyer-i Nebi yarışması ödül törenini gerçekleştirdi. Anadolu Gençlik Derneğinin geleneksel hale getirdiği Liseli Gençler Efendimizin İzinde ve Ortaokul Öğrencileri Efendimizin İzinde sloganıyla duyurulan Siyer-i..

Siyer-i Nebi yarışması Türkiye 3.sü  Kocaeli’den…

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli şubesi Siyer-i Nebi yarışması ödül törenini gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneğinin geleneksel hale getirdiği Liseli Gençler Efendimizin İzinde ve Ortaokul Öğrencileri Efendimizin İzinde sloganıyla duyurulan Siyer-i Nebi Yarışması ülke genelinde 16 Aralık 2017 Saat 11:00’da yapıldı.

Türkiye’nin 81 il ve ilçelerinde sınava giren ve Kocaeli’mizden yaklaşık 12 bin öğrencininde başvuru yaptığı AGD Siyer-i Nebi sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlar www.efendimizinizinde.com adresinde yayınlandı.

Kocaeli’de 31 Aralık’ta ilçelerde düzenlenen Mekke’nin ve Kudüs’ün Fethi gecesi programlarında ilçesinde dereceye girenlere ödülleri ve hediyeleri takdim edildi.

İl genelinde dereceye giren öğrencilerin ödül takdimi AGD Kocaeli Şube binasında yapılan programla gerçekleştirildi.

Esasımız Peygamberimizin izinde gitmek..

Programda konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Kemal Halıcı, “Hazırlamış olduğumuz bu geceye teşrif ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır anlayışıyla çıktığımız yolda, eski adı ile Milli gençlik vakfı, yeni adı ile Anadolu gençlik derneği olarak bu yıl 43.yılımızı icra ediyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmenin gayretinde 43 yıldır bu çalışmaları yürütüyoruz. Bu sınavın, sadece küçük bir bilgi testi olduğunu ve esasında Peygamberimiz(sas)’in İzinde gitmenin, O’nun sünnetine uygun yaşam sürmek olacağını unutmamalıyız. Tekraren Siyer-i Nebi Sınavımıza katılan tüm Liseli ve Ortaokullu kardeşlerimizi tebrik ediyorum’’ dedi. Ve ardından il genelinde dereceye giren öğrencilere birincilere tam altın, ikincilere yarım altın ,üçüncülere çeyrek altın olmak üzere sürpriz hediye paketleri ile birlikte takdim edildi.

Ortaokul bayanlar kategorisinde Kocaeli birincisi olan Körfez ilçemizden 7. Sınıf öğrencisi ÖZLEM MERVE KOCA aynı zamanda TÜRKİYE 3.sü olmayı başardı.

Kocaeli geneli derece listesi :

ORTAOKUL ERKEKLER                                  ORTAOKUL BAYANLAR

1.Ahmet ŞENMEMİŞ (Körfez) 6.Sınıf              1.Özlem Merve KOCA (Körfez) 7.Sınıf

2.Fahri Burak ÖZDEMİR (Darıca) 8.Sınıf        2.Gülşah Şeyma ŞEKER (Gebze) 7.sınıf

3.Abdulmelik KUMEK  (Çayırova)7. Sınıf       3.Süveybe Rana YİĞİT (Kartepe) 8.sınıf

              LİSE  ERKEKLER                                          LİSE  BAYANLAR

1.H.İbrahim BOZDEMİR (Dilovası) 12.Sınıf      1.Sinem Ceren BAKİ (Dilovası) 12.Sınıf

2.Bünyamin MEŞE (Körfez) 10.Sınıf                2.Firdevs Tuğba TOKAT(İzmit) 9.sınıf

3.Alperen Ömer CAMCI (Gebze) 11.Sınıf       3.Hüsnanur BÜYÜK (Karamürsel) 12.sınıf

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL