Siz İktidarı Kaç Kat Küçülteceksiniz?

Yeniden Refah 2. Büyük Kongreye Gidiyor. Yeniden Refah Partisi 2. Olağan büyük kongresi yaklaştıkça partinin sahadaki çalışmaları da artarak devam ediyor. Kocaeli il yönetimi partinin 6 Kasım Pazar günü Ankara..

Siz İktidarı Kaç Kat Küçülteceksiniz?

Yeniden Refah 2. Büyük Kongreye Gidiyor.

Yeniden Refah Partisi 2. Olağan büyük kongresi yaklaştıkça partinin sahadaki çalışmaları da artarak devam ediyor.

Kocaeli il yönetimi partinin 6 Kasım Pazar günü Ankara arenada yapacağı kongreye 100 otobüs ile katılmayı hedefliyor. İl teşkilatı bu hedefi gerçekleştirebilmek için haftalardır ilçelerde halkla temas kuruyor. Partinin program ve hedeflerini vatandaşla paylaşıyor.

İl başkanı Mehmet Aras başkanlığındaki kalabalık heyet bu akşam Kandıra ilçesinin mahallelerinde halkla buluştu. Ziyaret kapsamında Kaymaz, Araman, Küçük Hasanlı, Keklik Vadisi, Mülkü Şehsuvar, Sarıgazi, Çekşek, Bozburun, Lokmanlı, Balcı Mahallelerinde 13 köy kahvesi gezildi. Parti heyeti ziyaret esnasında yüzlerce insanla birebir temas kurdu. Partiyi tanıtan, projelerini anlatan binlerce broşür dağıttı. Kandıra halkı Refah Partisini Yeniden bağrına bastı.

Aras Halka Sordu; Siz İktidarı Kaç Kat Küçülteceksiniz?

Programa bir vatandaşın sözleri damga vurdu. “Alternatif yok deniliyordu, gördük ki alternatif var, sizden başka halka sahip çıkan olmadı” diyen vatandaş, mazot ve gübreden yana sıkıntıların olduğunu, fındık fiyatlarının da düşük olduğunu belirtti.

İl başkanı Mehmet Aras köylüye hitaben;

Seçim yardımı geçen seçime göre 7 kat arttı, size yapılan yardım 7 kat küçüldü. Bakalım halkımız mevcut iktidarı kaç kat küçültecek dedi. Aras’ ın sözleri sonrası kıraathanede alkış tufanı koptu.

Parti olarak siyasi partilere yapılan hazine yardımlarına karşı olduklarını belirten Aras, bu yardımların hazineye maliyetini partisi tarafından hazırlanan afiş ile anlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL