Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Sizlerle birlikte olmak bana ayrı bir mutluluk yaşatıyor” | Kocaelide Bugün

“Sizlerle birlikte olmak bana ayrı bir mutluluk yaşatıyor”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen Büyükşehir ailesinin bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Büyükakın, “Sizlerle birlikte olmak..

“Sizlerle birlikte olmak bana ayrı bir mutluluk yaşatıyor”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi.

Antikkapı Restoran’da düzenlenen Büyükşehir ailesinin bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Büyükakın, “Sizlerle birlikte olmak bana ayrı bir mutluluk yaşatıyor” dedi. 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ BİR ARAYA GELDİ

Bayramlaşma programına Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Ali Yeşildal, Mustafa Altay, bölge koordinatörleri, daire başkanları, iştiraklerin genel müdürleri ve personeller katıldı. Büyükşehir olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Büyükakın, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi. 

“SİZLER BU ŞEHRE ÇOK EMEK VERDİNİZ”

Büyükşehir Belediyesi personeliyle birlikte olmakla ayrı bir mutluluk duyduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın “İmkânımız olsa da sizinle tek tek görüşüp, yaptıklarımızla ilgili görüşünüzü almak isterim. Benim gönlümden geçen bu ama seçim sonrası ve seçim sonrasında inanılmaz bir tempomuz var. Ama sizleri ziyaret edeceğim inşallah. Gerçekten halkımızın bize verdiği emanet büyük. Bu emaneti taşımak gerçekten zor. Bizler vatandaşlarımıza hizmet emanetini yerine getirirken sizlerle birlikte çalışıyoruz. Aranızda 15 – 20 yıllık personellerimiz var. Yeni personellerimiz de var. Sizler bu şehre çok emek verdiniz. Sizlerin gayretiyle bu şehirde birçok başarıya imza attık” şeklinde konuştu. 

“SİZİN VE AİLENİZİN KURBAN BAYRAMI KUTLUYORUM”

Başkan Büyükakın, “Sizler bizim sahadaki gözümüz kulağımızsınız. Sahadaki çalışmalarımızı sizlerle birlikte çalışarak sonuçlandırıyoruz. Kıymetinizin farkındayız. Sizler ne kadar iyi çalışılıp başarılı olursanız biz de o kadar başarılı oluyoruz. Memlekete gidecek olan arkadaşlarımıza yolda dikkatli olmalarını rica ediyorum. Bayramımızı üzüntüye boğmayın. Gittiğiniz yerlerdeki eşinize, dostunuza ve akrabalarınıza selamlarımızı iletin. Bayramlarını tebrik ediyorum. Burada olan personellerimizi de ikinci gün bayramlaşma programımıza davet ediyorum. Rabbimden sizler için daha nice güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum. Bu vesile ile sizin ve ailelerinizin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL