Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Kocaeli MHP’de Şok! Meclis Üyesi İstifa Etti!” kilitlendi Kocaeli MHP’de Şok! Meclis Üyesi İstifa Etti! | Kocaelide Bugün
Manşetler Politika Surmanset

Kocaeli MHP’de Şok! Meclis Üyesi İstifa Etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2019 seçimlerinde AKP’ye destek açıklaması sonrasında ilk önemli istifa Derince’den geldi. MHP Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ali İhsan Altın, bir açıklama ile gerekçesini belirterek partisinden..

Kocaeli MHP’de Şok! Meclis Üyesi İstifa Etti!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2019 seçimlerinde AKP’ye destek açıklaması sonrasında ilk önemli istifa Derince’den geldi.

MHP Derince Belediyesi Meclis Üyesi Ali İhsan Altın, bir açıklama ile gerekçesini belirterek partisinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını sosyal paylaşım sitesinden de duyuran Altın’ın açıklamasında şu cümleler yer aldı:

“15/11/2017 tarihi itibarı ile Milliyetçi Hareket Partinden istifa ettim. İstifa sebemim partimle benim aramdaki gitgide açılan görüş ve duruş farklılıklarıdır. Sayın genel başkan devlet bahçeli , kendine hakaret eden tayyip erdoğanı korumak adına, bundan sonraki süreç ve seçimlerde AKP ile ortak haraket etme kararı alarak, partiyi bu tehlikeli sivil vesayetin içerisine sokarak, kendi iktidarlığı için değil, Akp nin iktidarlığını koruma yalnışına düşmüştür. Benim; bu memlekette kendi iktidarları için, teröristleri büyütüp işbirliği yapanlarla, hırsızlık ve yolsuzluklara bulaşanlarla, halkın milli ve manevi değerlerini sömürü aracı görenlerle ve onların yandaşlarıyla yürüyecek yolum yoktur.SAYGILARIMLA.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL