Genel Gölcük Güncel Manşetler Spor

Sokak Basketbol Turnuvası Başlıyor

Gölcük Belediyesi tarafından Yaz Etkinlikleri kapsamında, katılımcılık, fırsat yaratma, centilmenlik ve saygı kavramları temel alınarak gençlerimizin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak..

Sokak Basketbol Turnuvası Başlıyor

Gölcük Belediyesi tarafından Yaz Etkinlikleri kapsamında, katılımcılık, fırsat yaratma, centilmenlik ve saygı kavramları temel alınarak gençlerimizin boş zamanlarını daha etkin kullanmalarını sağlamak, spora olan ilgilerini arttırmak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla her yıl düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası Cumartesi saat: 14:00 te başlıyor.

Geçen sene kaybettiğimiz Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Müdür yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tekin Erdem adına düzenlenecek olan Sokak Basketbol Turnuvası Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu Parkı karşısındaki spor tesislerinde 11-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Tekin Erdem Sokak Basketbol Turnuvası 5 Kategoride düzenlenecek olup, katılım formları eksiksiz dolduran takımlar 11 Ağustos Cumartesi günü saat:13.00’de sahada hazır bulunacaklardır.  Maç saatlerinde hazır olmayan takımlar elenecektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL