Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Sömestr dönemi başvuruları başladı | Kocaelide Bugün

Sömestr dönemi başvuruları başladı

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesinde sömestr dönemi başvuruları başladı   İzmit Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yüzme Bilmeyen Projesi kapsamında sömestr dönemi başvuruları başladı İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın”..

Sömestr dönemi başvuruları başladı

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesinde sömestr dönemi başvuruları başladı

 

İzmit Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yüzme Bilmeyen Projesi kapsamında sömestr dönemi başvuruları başladı

İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, ücretsiz yüzme kursları eğitimleri tam gaz devam ediyor. İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda 7-14 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde sömestr tatilinde de haftada dört gün eğitimlere katılarak yüzme öğrenebilecek. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 13.00 ile 17.00 arasında eğitime katılan çocuklar, 6 antrenör ve 1 cankurtaran eşliğinde derslerini sürdürerek yüzme öğrenebilecek.

23 OCAK TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

Her geçen gün ilginin arttığı “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Tepeköy Mahallesi’nde bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda öğrencilere verilen eğitimler ile kesintisiz devam ediyor. Tamamlanan bir aylık eğitimin ardından temel eğitimi gecen çocuklar, İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılabiliyor. Müsabakalarda başarılı olan çocuklar hem İzmit’i hem de Kocaeli ilini il dışındaki müsabakalarda temsil ediyor. Yüzme kurslarına yapılacak başvurular ise 23 Ocak tarihine kadar İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak olup, dersler ise 24 Ocak’ta başlayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL