“Sorunlar Zamanla Çözülecek”

Hürriyet, Gültepe Yunus Emre Cemevi’ni ziyaret etti   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Gültepe Yunus Emre Cemevi’ni ziyaret etti   İzmit Belediye..

“Sorunlar Zamanla Çözülecek”

Hürriyet, Gültepe Yunus Emre Cemevi’ni ziyaret etti

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Gültepe Yunus Emre Cemevi’ni ziyaret etti

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gültepe Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Cemevi’ni ziyaret ederek yönetim ile bir araya geldi. Yunus Emre Cemevi Başkanı Ahmet Sarıoğlu, dernek yetkilileri ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Hürriyet, cemevini gezerek eksiklikleri kontrol etti.

Alevi Dedesi Belediyede İstihdam Edilecek

 

Yunus Emre Cemevi Yönetimi, en büyük eksikliğin kanaat önderliği yapacak olan dede olduğunu belirtirken Başkan Hürriyet, dede istihdamı konusunda adım atacaklarını belirtti. Alevi vatandaşların ibadetlerini daha rahat yapabilecekleri, Cemevi’nin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında hizmet edebilmesi amacıyla dede istihdamı sağlayacaklarını belirten Başkan Hürriyet, sohbetin ardından Cemevi’ni gezerek eksiklikleri yerinde inceledi.

Sorunlar Zamanla Çözülecek

 

Gerçekleştirdiği ziyaretle birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Hürriyet, vatandaşları tek tek dinleyerek notlarını aldı. Yunus Emre Cemevi’nde eksiklikleri kontrol eden Başkan Hürriyet, zamanla tüm sorunların çözüleceğini belirtti. Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren dernek yönetimi ve vatandaşlar Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL