“Sorunları biliyorum ben çözerim”

CHP de geçmişte Gebzede dört yılı aşkın bir süre ilçe başkanlığı öncesinde iki yıl ilçe saymanlığı, bir buçuk yıl ilçe sekreterliği, Çayırovada dört yılı aşın bir süredir İlçe Başkanlığı yapan,..

“Sorunları biliyorum ben çözerim”

CHP de geçmişte Gebzede dört yılı aşkın bir süre ilçe başkanlığı öncesinde iki yıl ilçe saymanlığı, bir buçuk yıl ilçe sekreterliği, Çayırovada dört yılı aşın bir süredir İlçe Başkanlığı yapan, bölgemizde en uzun süreli ilçe Başkanlığı görevini yürütme  rekorunu elinde bulunduran Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya görevinden ayrılarak Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

SORUNLARI BİLİYORUM BEN ÇÖZERİM

Belediye Başkan Aday Adayı Selahattin Kaya yaptığı açıklamada ; Çayırova’yı iyi tanıyor, sorunlarını iyi biliyorum, dört yılı aşkın süredir yürüttüğüm ilçe başkanlığım süresince Çayırova’nın bütün sorunlarını yakından tespit etme fırsatı buldum, Çayırova’nın sokaklarında yurttaşlarımızın ayağına takılan taşı, yoldaki çukurunu,  her taşın altında neyin yattığını biliyorum. Çayırova’nın sokağını, caddesini ve mahallesini tanıyorum. Şekerpınar’ın imar sorununu , Sazlıdere’de yaşayanların sorununu, bolu mahallesinin sorunu, yıllarca mağdur edilen hizmet alamayan Emek ve İnönü mahallesinin sorununu da, Şekerpınar’daki imar mağdurlarının sorununu da biliyorum. Bu sorunları ben çözerim.

ÇAYIROVA YANLIŞ YÖNETİLİYOR

Çayırova yolsuzluklarla gündeme gelen, yolsuzlukların ulusal medyada gündeme geldiği bir ilçe konumunda bu durum beni rahatsız ediyor. Bu durumun bizleri rahatsız ettiği gibi AKP içerisinde bir takım çevreleri rahatsız etmekte düzine düzine yapılan arsa satışları, yandaşlara ve hısım akrabaya verilen arsalar, vicdanları rahatsız etmekte,  Çayırova’nın geleceği karartılmaktadır.31 mart yerel seçimlerinde tüm bu yolsuzlukların hesabını sormak, bir temiz eller operasyonu başlatmak için göreve talip oldum. Parti ayırımı yapmadan tüm Çayırovalıların desteğine talibim dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL