“Sorunları dile getiriyor çözüm noktasında takip ediyoruz”

Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç Kartepe’nin sorunlarını masaya yatırdı.   Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç   basın açıklaması ile Kartepe’nin sorunlarını ve çözümlerini dile getirdi. Oruç yaptığı..

“Sorunları dile getiriyor çözüm noktasında takip ediyoruz”

Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç Kartepe’nin sorunlarını masaya yatırdı.

 

Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç   basın açıklaması ile Kartepe’nin sorunlarını ve çözümlerini dile getirdi.

Oruç yaptığı açıklamada “Her toplantıda İttifak partilerimize halkımıza faydası olacak geleceğimize yatırım olacak tüm sorunları dile getiriyor çözüm noktasında takip ediyoruz. Soru önergelerimizi Cumhuriyet halk partisi ve iyi parti meclis üyelerine sunarak Siz halkımızın sesi Gelecek Partisi olacağına inanmanızı istiyoruz. Bizim Kartepe olarak Bizlere hayat veren turizm beldelerimiz vardır. Kartepe sadece kayak merkezi ile anılamaz. Bizim su sporlarının yapıldığı seka kamp gibi muhteşem doğası olan bir turizm kampımız vardır. Orada sadece bir tane kafe vardır. Ve yıllardır da gelişmedi. Sadece kafe derme çatma yapısı ile görsellikten uzak ahşap yapı  olmasından başka hiç bir görselliği olmayan bir yapı vardır. Belediyeye ait bu yerde yiyecek ürünlerinde fiyatları da ayrıca  yüksektir.

Gelecek partisi Kartepe İlçe başkanlığı olarak her ay düzenli katılım sağladığımız Kartepe belediyesi meclis toplantılarına gündem yaratacak soru önergeleri vermeye devam ediyoruz. Biz güzel Kartepemize ve Candan halkımıza hizmet için buradayız ve varlığımızı halk ile iç içe olduğumuz için halkın sorunlarını bildiğimiz için sizlerin gönüldaşlarıyız.

Bizim Kartepe belediyesinden talebimiz şudur. Geçen ayki mecliste yol kenarında Eşme halkımızın meyve ürünleri meşhurdur Kirazı, Ayvası özellikle Seka kamp çevresinde satış reyonları yapılabilir. Tek kişiye değil bölge halkına imkanlar verilebilir. Orda Halkın kendi ürünlerini satmak için katkı olabilir.

İYİ Parti  Kartepe meclis üyesi Kubilay Işık beyefendiye Tüm bu sorunları ve çözüm önerilerini anlattım kendileri de çok güzel bir proje olur demiştir ve sağolsun Mecliste de soru önergemizi vermişlerdir. Hatta Seka kamp  çevresine yürüyüş yolu ve Bisiklet parkuru talebimizi de ilettim .Seka kamp  Yabancı turistlerin özellikle turlarla geldiği bir turizm alanı olduğu için bizlerin vizyonuna çok büyük katkı sağlayacaktır.

E.5 karayolu üzerinde sağ şeritte insanlar  yetiştirdikleri ürünleri satmak için  belediyeden çözüm istediler. Seka Kamp bu anlamda ek bir çözüm olabilir

Bir başka gündem maddesi olarak meclisimizde soru önergelerimizde şunlardı.

Yaz aylarının gelmesi ile kene sorunumuz tekrar gündeme geldi. Korkunç bir kene patlaması var bölgemizdeki özellikle sokak hayvanlarında kendim bizzat sokak hayvanları beslediğim için biliyorum hayvanlarımızdan kene temizliyoruz. Bölgemizdeki sokak hayvanlarımızda bu kene salgını piknik yerlerinde ,park ve bahçelerimizde hızla yayılacağına eminiz.

Diğer sorunumuzda Sarımeşe halkının doğalgaz sorunudur. 6 ay önce verdiğimiz soru önergemiz bir adım dahi ilerlemedi. Bir tüp fiatı 400 tl olduğu günümüzde Sarımeşe halkı çağ dışı bir hizmet ile karşı karşıyadır. Acilen Sarımeşeli halkımızın bu sorunları bitmelidir..Kartepe’nin en eski belediyelerinden olan Sarımeşe bu itibarsızlığı hak etmiyor.

Biz büyüklerin ve çocuklarımızın bu sorun ile karşı karşıya kalmaması için acilen ilaçlama yapılmasını talep ettik.

Gelecek Kartepe teşkilatı tüm Kartepe halkına kapısı sonuna kadar  açıktır. Halkımızın bizleri bağrına basması ile başarısız olmamız imkansızdır. Herşey Kartepe halkı içindir. Çok yakında kullanılmayan tapulu arazilerin temizliği ile mahalle çocuklarına kalelerini kendilerinin yapacağı eskisi gibi yakan top oynayacağı sahalar yaratacağız. Kullanılmayan mahalle aralarındaki arsalar ot ve diken kuleleri oluşturacağına mahallemizin çocukları o boş arsalarda çocuk sesleri yükselsin diye ümit ediyoruz .Hem arsalar atıl olmaktan kurtulacak yılanların yuvaları olması engellenecek.

Bir diğer hususta önceki gün bakımını sağladığım Kartepe belediyesinin de mama takyive destekleri ile baktığımız sokak köpeklerimizden bir tanesi kaza geçirdi bacağında ağır yaralanma oldu biz daha öncede basına bu çağrımızı yeniledik yine yenilemek istiyoruz. Kartepe’de acilen yapılması gündemde olan hayvan barınağı ve tedavi merkezi sessiz canlılarımız için çok büyük önem arz etmektedir .Biz hayvan dostları olarak bu konunun takipcisiyiz.

Kartepe hepimizin bizimle istişare ederek çalışmalar yapan başta CHP li  meclis üyelerimize ve İYİ Partili meclis üyemize teşekkür ederim. Aynı hassasiyeti Ak Parti ve MHP’ li meclis üyelerinden çözüm olması için meclis  oylamasında destek vermelerini diliyoruz..

Diğer konumuzda İttifak partili ilçe başkanlarımızla uyum içinde çalışıyoruz meclis üyelerimiz ile istişareler yapıyoruz. Onlarında bizim verdiğimiz soru önergelerinin önemsediğini bilmek bizleri mutlu ediyor.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL