Sosyal sorumluluk projesi başlattılar

Gelecek Körfez’den Yüksekova’ya gönül köprüsü Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hakkari Yüksekova’da eğitim ve öğretim gören ilkokul öğrencileri için toplanan malzemeler gönderildi. Gelecek Partisi Körfez..

Sosyal sorumluluk projesi başlattılar

Gelecek Körfez’den Yüksekova’ya gönül köprüsü

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hakkari Yüksekova’da eğitim ve öğretim gören ilkokul öğrencileri için toplanan malzemeler gönderildi.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Musa Allak öncülüğünde başlatılan kırtasiye ve kıyafet kampanyasında toplanan yardımlar Hakkari Yüksekova’daki ilkokullara gönderildi. İlçe başkanı Musa Allak, yönetim kurulu üyesi Fırat Türker ve eşi Selin hanım, başkan yardımcıları Galip Alkan ve Birol Möngü, katkı veren yönetici ve hemşerilerine teşekkür ettiler. Kısa bir açıklama yapan ilçe başkanı Musa Allak, “Yıllardır terörün gölgesinde yaşayan bölge insanımıza yapılacak en önemli şey maddi ve manevi imkan sunmaya çalışmaktır. Bu herkesin tarihi ve vicdani bir sorumluluğudur.  Bölge insanımıza el uzatmak ve gönüllere dokunmak bizlerin asli görev sorumlulukları arasındadır. İlk etabını gönderdik. Bundan sonra gözümüz ve gönlümüz onların bölge insanının üstünde olacaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL