Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Soyluçiçek gündemi değerlendirdi | Kocaelide Bugün

Soyluçiçek gündemi değerlendirdi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek  gündeme dair açıklamalarda bulundu.   Ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değildir !   Birkaç gündür Çayırova’da gündemde çok fazla bir şekilde CHP..

Soyluçiçek gündemi değerlendirdi

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek  gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değildir !

 

Birkaç gündür Çayırova’da gündemde çok fazla bir şekilde CHP Çayırova ilçe Başkanlığı’na ve Belediye Meclis Üyelerimize saldırılar gerçekleşmekte ! Çoğu zaman buna alet olan kişilerin , kimliklerine baktığımız zaman siyasetçi değil siyaseten bize karşı kurumlara ait maaşlı  troller olduğunu görmek bizleri  ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte derinden üzüyor . Hiç kimse ilçe başkanlığımızı ve belediye meclis üyelerimizi sahipsiz sanmasın . Çayırova’da  bir takım oyunlar dönüyor.

Birkaç gün önce meclis üyelerimize vatandaşlarımız tarafından gelen bir videoda Kamu kurumuna ait Vefa Destek ekibi Tarafından yardım paketlerinin Çayırova Belediyesine ait  kamu araçları ile  Çayırova AK Parti ilçe Başkanlığına taşındığını gördük ,

Bu yanlışları ortaya çıkarmak ve vatandaşımıza seçimlerde ve seçimlere kadar olan süreçte umut olmak için haksızlıkları ve yanlışları gerek engellemek , gerekse açığa çıkarıp kamuoyu ile paylaşmaktan geri adım atmayacağız !

Hükümetin süreç içinde muhalif belediyelere ve partilere yaptığı baskılara rağmen sosyal belediyeciliğin kazandığını görmeleri, onları çok kızdırıyor . buna karşı hem genelde hem de yerelde  halkı kutuplaştırmaya dönük organizasyonlar için de olmalarını , bunu bizzat maaşlı  trollerine yaptırmalarını ,

Resmi açıklamalara göre Türkiye’de 10,4 milyon aile devletin vereceği 1000 TL’ye muhtaç !!! İken vatandaşa destek olmak yerine kaos ortamı yaratmanızı kınıyoruz .

Sizlere ve yapılan yanlışlara , yardımda bile partizanlık yapmanıza  gereken cevapları bizzat seçimlerde Çayırova halkı verecektir !

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL