Soylu’dan Arama Kurtarma Ekiplerine Teşekkür Belgesi

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde arama kurtarma teknisyenlerine liberatör eğitimi verildi ve Bakan imzalı teşekkür belgeleri dağıtıldı.   Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde, AFAD Başkanlığınca gönderilen liberatör cihazlarının tanıtımı yapıldı ve arama..

Soylu’dan Arama Kurtarma Ekiplerine Teşekkür Belgesi

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde arama kurtarma teknisyenlerine liberatör eğitimi verildi ve Bakan imzalı teşekkür belgeleri dağıtıldı.

 

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde, AFAD Başkanlığınca gönderilen liberatör cihazlarının tanıtımı yapıldı ve arama kurtarma teknisyenlerine uygulamalı eğitim verildi.

Yüksek satıh ve uçurumlarda ağırlığa göre 100-200 metre aktif çekme ve kaldırma yeteneğini barındıran liberatörlerle mahsur kalanların kurtarılmasının daha kolay olacağını vurgulayan Kocaeli AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, ekipleri daha dinamik halde tutma amacıyla organize edilen eğitimlerin hizmetiçi eğitimler kapsamında yapıldığını ifade etti.

Ayrıca merkezi ezan sistemine adapte edilen ikaz ve alarm sisteminin kumanda edilmesine yönelik detay bilgiler de personellerle paylaşıldı.

BAKAN Soylu’dan Arama Kurtarma Ekiplerine Teşekkür Belgesi

Geçen ay Düzce’nin kuzey ilçelerinde yaşanan sel afeti sonrası bölgede arama kurtarma çalışmalarına katılan Kocaeli AFAD arama kurtarma teknisyenleri için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla gönderilen Teşekkür Belgeleri de liberatör ve siren sistemi eğitimi ardından Müdürler tarafından ilgili personellere takdim edildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL