Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
SP Kocaeli Kadın Kolları Eğitime Gitti | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

SP Kocaeli Kadın Kolları Eğitime Gitti

Saadet Partisi geçtiğimiz yıl Genel Merkez binasının hemen yanında satın alıp, Türkiye genelinde teşkilatların katıldığı bir kampanyayla bitirmiş olduğu Balgat Eğitim Merkezi binasında, eğitim faaliyetleri yaklaşık bir yıl önce başladı…

SP Kocaeli Kadın Kolları Eğitime Gitti

Saadet Partisi geçtiğimiz yıl Genel Merkez binasının hemen yanında satın alıp, Türkiye genelinde teşkilatların katıldığı bir kampanyayla bitirmiş olduğu Balgat Eğitim Merkezi binasında, eğitim faaliyetleri yaklaşık bir yıl önce başladı. Kampanyaya Kocaeli Kadın Kolları teşkilatları büyük bir gayretle destek vermişti. Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları teşkilatları, 13-15 Ekim tarihlerinde kendileri için düzenlenen üç günlük kampa girdi.

Yeni döneme hızlı ve yoğun bir çalışma programıyla başlayan Kocaeli Kadın Kolları, 100 kişilik bir ekiple 3 günlük kampta, 12 konu başlığı altında eğitim aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da kampa katılıp “Türkiye’nin meseleleri ve Çözüm Yolları” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumdan sonra katılımcılarla selfie çekip çocuklarla fotoğraf çekildi. Özellikle çocukların ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Temel Karamollaoğlu, salondan yoğun  tezahürat, alkış ve coşkuyla uğurlandı.

Milli Görüş’ün Temel Esasları, Hizmetlerimiz,Siyasi Zihniyetlerin Stratejileri, Teşkilat Modelimiz, Medya ve Tanıtım, Türkiye’nin meseleleri ve Çözüm Yolları,Sosyal Yapının Güçlendirilmesi, Hakka Sahip Çıkmak, Niçin Milli Görüş, Adab-Muaşeret,Mali Gücümüz,

Milli Görüş ve Kadın başlıkları altında işlenen konulardan oluşan üç günlük kampta, Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk’ün son konu olan “Milli Görüş ve Kadın” konusunu sunumuyla coşku ve heyecanı zirveye taşıdı.

Bir taraftan 22 Ekim İl kongresine de yoğun katılım sağlayacak olan Kocaeli Kadın Kolları, Ekim Ayı İl Divan Toplantısı için ayrı bir takvim belirlemeyip Balgat Eğitim Merkezinde gecenin ilerleyen saatine rağmen dinlenme vaktinde Divan toplantısını, büyük bir disiplinle gerçekleştirdi.

Eğitim kampını tamamlayan ve  çelikleşmiş bir şekilde dönen Kocaeli Kadın Kolları teşkilatları saatlerini 13.41’e ayarladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL