Güncel Manşetler

Kocaeli’den Miting için araçlar kalkacak

30 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanında Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi için Kocaeli’de katılım çalışmalar sürüyor. Sivil Toplum Kuruluşları’da katılıyor Kocaeli’de temsilcilikleri bulunan AGD, Memur-Sen,..

Kocaeli’den Miting için araçlar kalkacak

30 Temmuz 2017 Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanında Saadet Partisi’nin öncülüğünde yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi için Kocaeli’de katılım çalışmalar sürüyor.

Sivil Toplum Kuruluşları’da katılıyor

Kocaeli’de temsilcilikleri bulunan AGD, Memur-Sen, Kihmed, İHH, Müsiad, Öğder, Cansuyu, Deniz Feneri, Verenel Derneği, Sefa Vakfı, Kocaeli Fikir Kulübü, Esam, Ehad, Dinbirder, Tekder, Askon, Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri ve diğer illerde bulunan yüzlerce STK mitingi destekleyip üyeleri ile katılacağını bildirdi.

Deniz otobüsleri ve ilçe merkezlerinden otobüsler kaldırılıyor.

Kocaeli’den mitinge yoğun talep olması sebebiyle İzmit ve Gölcük vapur iskelelerinden 13:30’da Karamürsel, Gebze Eskihisar ve Darıca vapur iskelelerinden 14:30da deniz otobüsleri kaldırılacak. Ayrıca 12 ilçe merkezinden saat 13:30da otobüsler kaldırılacak. Araçların tam vaktinde kalkacağını belirten yetkililer, mitinge katılacak olan vatandaşların yoğun bir katılım isteği olunduğu için hareket saatlerinden en erken 30 dakika önce hazır bulunulması tavsiye ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL