Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Spor salonu inşası hızlı ilerliyor | Kocaelide Bugün
Darıca Genel Güncel Spor Yaşam

Spor salonu inşası hızlı ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yaptığı spor salonu çalışmalarını sürdürüyor. Pek çok okula spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için inşa ediyor. Öğrencilerin spor aktivitelerini..

Spor salonu inşası hızlı ilerliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yaptığı spor salonu çalışmalarını sürdürüyor.

Pek çok okula spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için inşa ediyor. Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilecekleri tesis, farklı spor dallarında da antrenman yapma imkanı verecek. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunacak olan spor salonu öğrencilerin her zaman spor yapmalarını sağlayacak. Çelik konstrüksiyon montajına devam edilen yapının kirişleri ve çatı makaslarının montaj uygulamaları yapılıyor.

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon bulunacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL