Spor Yapan Annelere Müjde

Anneler Spor Yaparken Çocuklar Oyun Oynayacak Darıca Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Sırasöğütler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılması beklenen Kapalı Spor Salonu’nu inceleyen Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar..

Spor Yapan Annelere Müjde

Anneler Spor Yaparken Çocuklar Oyun Oynayacak

Darıca Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Sırasöğütler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve kısa bir süre sonra açılması beklenen Kapalı Spor Salonu’nu inceleyen Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Darıca Belediyesi’nin kadın meclis üyelerinin de yer aldığı ziyarette kadınlara müjde veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Kadınların bizden en önemli beklentisi spor yaparken ya da kursa gelirken çocuklarını bırakabilecekleri bir ortam olmasıydı. Bizler de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve bu beklentilerine cevap vermek adına Sırasöğütler Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Kapalı Spor Salonu’nda çocuk oyun alanları oluşturduk” dedi.

Mahallelerden Ücretsiz Ulaşım Kolaylığı

Annelerin spor yaparken çocukların da eğlenceli vakit geçirebileceği bir ortam oluşturduklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “ Darıca’nın her mahallesinden spor yapmak isteyen kadınlar için Kapalı Spor Salonu’na ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Kadınlar yeter ki spor yapmak istesin biz onlar için her türlü kolaylığı sağlayacağız” diye konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL