Genel Güncel Manşetler

“Suça bulaşmış olan kişilerin rehabilitasyonu denetimli serbestlik aracılığı ile daha kolay oluyor”

Başsavcılık Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kocaeli Ticaret Odasında gerçekleşen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli..

“Suça bulaşmış olan kişilerin rehabilitasyonu denetimli serbestlik aracılığı ile daha kolay oluyor”
Başsavcılık Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Kocaeli Ticaret Odasında gerçekleşen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Ayhan Memük ve Erdal Yücel, Denetimli Serbestlik Müdürü Taylan Beydoğan, daire müdürleri ve çok sayıda kişi katıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt’un konuşmalarının ardından Vali Aksoy yaptığı konuşmalarında; “ Denetimli Serbestlik kapsamı içerisinde yürütülen faaliyetler büyük önem taşımaktadır. Özellikle suça bulaşmış olan kişilerin rehabilitasyonu ve topluma kazandırılması denetimli serbestlik aracılığı ile daha anlamlı ve kolay oluyor. Bu anlamda ilgili kurum ve kuruluşlarımızla başlatılmış olan işbirliğinin bundan sonrada artarak devam etmesi hepimizin beklentisidir. Kurum müdürlerimizin bu konuda daha duyarlı olması, gelen taleplerin öncelikli olarak değerlendirilmesi ve bunlarla ilgili çözüm üretmeleri de çok önemlidir. Geçmiş yıllarda başlayan ve davam eden bu uygulamanın bu yılda artarak devam etmesi hepimizin görev ve sorumluluğudur. Esas olan koruyucu tedbirler almaktır. Cumhuriyet Başsavcımıza ve onun şahsında tüm savcılarımız ile katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum ” diyen Vali toplantının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Denetimli Serbestlik Müdürü Taylan Beydoğan, denetimli serbestlik hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL