Sümeyye Erdoğan Kartepe’ye Geldi

Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen Toplumsal ve Siyasal Hayatta Kadın” konferansında konuşan KADEM Genel Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından..

Sümeyye Erdoğan Kartepe’ye Geldi

Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen Toplumsal ve Siyasal Hayatta Kadın” konferansında konuşan KADEM Genel Başkan Yardımcısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından hediye verildi.  

ERDOĞAN’DA KATILDI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in Yönetim Kurulu üyesi olduğu Uluslararası Vuslat Platformu’nun düzenlediği, BAYKAR Teknik Müdürü T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’ın katılımları ile gerçekleşen “Toplumsal ve Siyasal Hayatta Kadın” konferansına konuşmacı olarak Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’da katıldı.

HEDİYE VERİLDİ

KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, “Erkek ve çocuklu kadın çalışanlara aynı iş yükü verilip ‘çocuklu kadın aynı performansı sergileyemedi’ diye ona az maaş vermek, veya atıl bırakıp yükseltmemek eşitlik ilkesine çok uygunken, adalet anlamında ciddi bir sorundur. Çünkü o kadının çocuk yetiştirmesi, keyfi bir durum değildir, tüm toplumun ihtiyacıdır, toplumsal bir zorunluluktur. Yetiştirilen çocuk sadece kendi annesine değil, tüm topluma fayda sağlayacaktır. Geleceğimizi oluşturacaktır. Bu yüzden o kadın iş hayatında pozitif ayrımcılığı hak eder. Bu adaletin gereğidir” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a, Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci tarafından kitap hediye edilirken, Vuslat Platformu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez tarafından el sanatları ile özel olarak hazırlanan tablo hediye edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL