Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Süper ligi hedefliyoruz” | Kocaelide Bugün

“Süper ligi hedefliyoruz”

“Süper Ligi Hedefliyor ve Bunun İçin Mücadele Veriyoruz.” Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig 28. Hafta karşılaşmasında Kocaelispor- Ankara Demirspor arasında gerçekleşen futbol karşılaşması bugün Kocaeli Stadında gerçekleştirildi. İlimizi 2. Ligde temsil..

“Süper ligi hedefliyoruz”

“Süper Ligi Hedefliyor ve Bunun İçin Mücadele Veriyoruz.”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig 28. Hafta karşılaşmasında Kocaelispor- Ankara Demirspor arasında gerçekleşen futbol karşılaşması bugün Kocaeli Stadında gerçekleştirildi.

İlimizi 2. Ligde temsil eden Kocaelispor’un Ankara Demirspor’u kendi evinde ağırladığı karşılaşmayı izleyen Vali Seddar Yavuz’a,  Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk  ile Kocaelispor Kulübü yöneticileri eşlik etti.

Hakem Tarık Güldal’ın yönettiği Kocaelispor – Ankara Demirspor maçının ilk yarısı Kocaelispor’un 1-0 galibiyetiyle, 2. Yarısı ise Kocaelispor’un 3-0 galibiyeti ile sona erdi.

Vali Seddar Yavuz karşılaşmanın ardından yaptığı konuşmalarında; “Başta sporcularımız ve teknik heyetimiz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Çok net bir galibiyet oldu. Gerçekten keyifli ve bizim açımızdan da seyir zevki yüksek bir maç oldu. Kocaelispor olarak hedefimiz zaten belli. Süper Ligi hedefliyoruz. Tüm şehir olarak Kocaelispor’un hakkı olan Süper Lige çıkması için kenetlenmiş durumdayız. Bizde bu vesileyle destek olmak için geldik ve maçı izledik. Süper ligi hedefliyoruz ve bunun için mücadele veriyoruz. Umarım hedefimize ulaşırız.” diyen Vali Yavuz, Kocaelispor’u tebrik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL