Güncel Manşetler

“Sürdürülebilir projeleri destekliyoruz”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere birbirinden farklı resmi ve özel kurumların yöneticileriyle görüşmeyi sürdürüyor.  İŞKUR İl Müdürü..

“Sürdürülebilir projeleri destekliyoruz”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere birbirinden farklı resmi ve özel kurumların yöneticileriyle görüşmeyi sürdürüyor.  İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Türkiye Jokey Kulübü İzmit Şube Müdürü Kaan Eren ve Kocaeli Atlıspor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş ile yönetimlerini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu, görüş alışverişinin yanı sıra Kocaeli’ye kazandırılabilecek projeleri de ele aldı.

“NİTELİKLİ PERSONEL’DE DAHA FAZLA SORUMLULUK ALACAĞIZ”

İşgücü piyasası ihtiyaçları doğrultusunda iş ve işçi bulmaya aracılık hizmetini etkin bir şekilde sürdüren İŞKUR’un Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz ile olan birlikteliğinde Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin istihdama dönük projeleri ve desteklerini bir kez daha gözden geçirdi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, işletmelerin aradığı nitelikli personel taleplerinin yetiştirilmesi için daha fazla sorumluluk alacaklarını da vurguladı. Değişim ve yeniliklere uyum sağlayarak, hizmet kalitesi ve çeşitliliği ile işsizlikle mücadelede etkin rol oynadıklarını görüşmede vurgulayan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli biçimde çalıştıklarını ifade etti. İŞKUR’un işgücü piyasasında öncü ve saygın bir kurum olduğunu özellikle belirten Karaosmanoğlu, daha sıkı işbirliği için Büyükşehir birimlerinin gereken her türlü desteği vermeyi sürdüreceğini de dile getirdi.

“KOCAELİ’DE ATA BİNMEYEN ÇOCUĞUMUZ KALMASIN”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Atlıspor Kulubü Başkanı Savaş Demirtaş ile yönetimlerini ağırladığı görüşmede, “Kocaeli’de Ata Binmeyen Kalmasın” parolasıyla hareket ettiklerini özellikle söyledi. Bu nedenle tesisleşme noktasında atılımlar gerçekleştirdiklerini açıklayan Karaosmanoğlu, “Her çocuğumuzun ata binmesini ve onu tanımasını istiyorum. Hayatlarının en güzel ve enerjik evresini atla tanışmadan geçirmelerini yaşamlarında ki bir eksiklik olarak değerlendiriyorum. Yerel yönetimler olarak bizlerin gönlü asla buna razı olamaz. Bizler istiyoruz ki yılın her anında çocuklarımızın ata binsin. Onların sağlıklı birer birey olarak yetişmesi, çağını kurabilecek gençler olmaları en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

 “ATLA TANIŞMAK İSTEYEN YAVRULARIMIZA İMKÂN SAĞLIYORUZ”

İlkokuldan üniversiteye kadar eğitimin her evresinde gençlerin yanında olduklarını da söyleyen Karaosmanoğlu, Kocaeli Atlıspor Kulübün çalışmaları hakkında detaylı bilgi almayı da ihmal etmedi. Her şeyden önce bir öğretmen olarak bu kentin tüm çocuklarını kendi çocukları olarak gördüğünü söyleyen Karaosmanoğlu, “Kulübümüze olan desteklerimizle çevremizde ki ata meraklı ve tanışmak isteyen yavrularımıza da imkân sağlıyoruz. Bu noktada kurulan bu güzel işbirliğinin artarak devam edeceğini de inanıyorum” dedi.

“AT SEVGİSİNİ GENİŞ KİTLELERE YAYMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Yılın 12 ayı hizmet veren Ücretsiz spor okullarımız, Bilgi Evlerimiz, Kocaeli Bilim Merkezimiz, Kılavuz gençlik projemiz, Akademi Lise ve Akademi Üniversite programlarımız ve Diriliş Kamplarımızla çocuklarımızla gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diyen Karaosmanoğlu, “At sevgisini ve ilgisini geniş kitlelere yaymak için çalışıyoruz. Bunu da Kocaeli Atlıspor Kulübümüzle birlikte hayata geçirmek için ortak projeler yürüteceğiz. Sürdürülebilir her projeyi destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti. Görüşme fikir alışverişinin ardından sona ererken, Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Türkiye Jokey Kulübü İzmit Şube Müdürü Kaan Eren makamında kabul etti. Tanışma amaçlı gerçekleşen ziyarette, TJK’nün çalışmaları değerlendirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL