Güncel Manşetler

Tarhan Basın Bayramını Unutmadı

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 24 Temmuz  Basın Bayramı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Tarhan’ın Basın Bayramı mesajı: “Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı ‘İletişim ve Basın özgürlüğüdür. Maalesef düşüncenin suç..

Tarhan Basın Bayramını Unutmadı
Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın 24 Temmuz  Basın Bayramı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Tarhan’ın Basın Bayramı mesajı:

“Çağdaş demokrasilerin olmazsa olmazı ‘İletişim ve Basın özgürlüğüdür.
Maalesef düşüncenin suç sayıldığı, basılmamış kitapların toplatıldığı, gazetecilerin terörist sayıldığı, Dünyanın en çok tutuklu gazetecisine sahip olduğumuz bir Türkiye tablosu yaratılmıştır.
“Büyük Önder Atatürk’ün, ‘Basın, bir milletin ortak sesidir. Bir milleti aydınlatma ve olgunlaştırmada, ihtiyaç duyduğu düşünsel gıdayı vermede, hedefi mutluluk olan ortak doğrultuda yürümesinin sağlanmasında basın, başlı başına bir güç, bir okul, bir öncüdür’ sözü Türk Basınının aslında olması gerektigi yeri belirtmektedir.
Susturulmak, sansürlenmek, kuşatılmak istenilen Basını, arzulanan, çağdaş demokrasilerde bulunan Özgür Basın seviyesine tekrar getireceğimize ve zincirleri hep birlikte kıracağımıza olan inancım tamdır.
Bu vesileyle kalemini özgürce kullanan tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz basın bayramını kutlar, Basın meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli, tarafsız, sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmaların devamını diler, selamlarımı sunarım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL