Güncel Manşetler

Tarhan: Kendi Başkanlarına Güvenmiyorlar!

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan “İstifa ettirilen Belediye Başkanlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi Gündemine Taşıdı. “Vatandaşın Bilmeye Hakkı Var. Belediye Başkanlarının istifa ettirilme sebebi nedir? Diye Sordu. “HANİ NEREDE MİLLETİN İRADESİNE..

Tarhan: Kendi Başkanlarına Güvenmiyorlar!

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan “İstifa ettirilen Belediye Başkanlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi Gündemine Taşıdı. “Vatandaşın Bilmeye Hakkı Var. Belediye Başkanlarının istifa ettirilme sebebi nedir? Diye Sordu.

“HANİ NEREDE MİLLETİN İRADESİNE SAYGI”

Tahsin Tarhan “Yıllardır milletin iradesinden dem vurarak siyaset yapanlar, bugün seçilmiş Belediye Başkanlarını istifa ettirmeye zorluyor ve eğer istifa etmezlerse bedelinin ağır olacağı tehdidinde bulunuyor. Hani nere millet iradesine saygı, hani nerede istikrar. Görev süresinin bitimine daha 2 sene varken açıklama yapmadan Belediye Başkanlarının neden görevden alındığını vatandaşların bilmeye hakkı var ” dedi.

“AKP’Lİ OLUNCA İSTİFA ETTİRİLİR, BAŞKA PARTİDENSEN YERİNE KAYYUM ATANIR”

Tahsin Tarhan “Türkiye’nin birçok ilinde çeşitli nedenlerle Belediye Başkanları görevden alındı ve yerlerine kayyum atandı. Ancak AKP’li Belediye Başkanları söz konu olunca görevden alma değil istifa ettirme mekanizması çalıştırılıyor. Neden, ne için hiçbir bilgi verilmeden istifaların gelmesi Demokrasi anlayışını öldürmektir. ” dedi.

“KENDİ PARTİSİNİN BELEDİYE BAŞKANLARINA GÜVENMEYEN BİR İKTİDAR VAR”

Tarhan “Türkiye maalesef Devlet ve Demokrasi anlayışını ortadan kaldıran bir iktidar ile yönetilmektedir. Bir iktidar partisi düşünün ki kendi partisinden seçilmiş, halktan yetkiyi almış Belediye Başkanlarına güvenmiyor ve zorla istifa ettiriyor. Kendisine güvenmeyen bir partiye, vatandaşta güvenmeyecek ve en yakın seçimde sandıkta cevabını verecektir.  ” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL