Güncel Manşetler

Tarhan: “Muallimköy Unutulmuş”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu ve İlçe Yöneticileri birlikte Muallimköy’de vatandaşlar ile bir araya geldi. Tarhan “Muallim Köy’ün üvey evlat muamelesi görmesine izin vermeyeceğiz”..

Tarhan: “Muallimköy Unutulmuş”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu ve İlçe Yöneticileri birlikte Muallimköy’de vatandaşlar ile bir araya geldi.
Tarhan “Muallim Köy’ün üvey evlat muamelesi görmesine izin vermeyeceğiz”
“MUALLİM KÖYLÜ UNUTULMUŞ”
Tarhan, “Tek tek sorunlarını dinlediğiniz köy halkı mevcut yönetimin Muallim Köy’ü hizmetten yoksun bıraktığını, hatta unuttuğunu söylüyor. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Muallim Köy’lüye üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Hizmetin geç gelmesini bırakın, hizmet lafı unutulmuş.”
“DOĞAL GAZ YOK”
“21 yüzyılda vatandaşlarımızın doğalgazdan mahrum bırakılmaması gerekiyor. Yetkililer ile görüştük. Gerekli alt yapı çalışmaları bir an önce tamamlanacak. Her yere ulaşan doğalgazın Muallim Köy’e de bir an önce ulaşması için üzerimize düşen ne görev varsa” dedi.
“BİLİŞİM VADİSİ SORUN YUMAĞI”
Tahsin Tarhan ayrıca “Türkiye’nin Bilişim Üssü olacağı vaadiyle yola çıkılan Gebze Muallim Köy Mevkii’ndeki yurttaşların mağduriyetini defalarca meclis gündeminde dile getirdim. Temeli atılıp, yapımı arap saçına dönen Bilişim Vadisi, köy halkına yarattığı sorunlarla ortada kalmış durumda. Köy hafriyat kamyonlarının boşaltım alanı haline getirilmiş. Köy halkının sıkıntılarına bir an önce çözüm bulunmasını, hak ettikleri hizmeti almaları için mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecek.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL