Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tarhan seçim startını Darıca’dan verdi. | Kocaelide Bugün

Tarhan seçim startını Darıca’dan verdi.

“Hedef Cumhurbaşkanlığı, Hedef Meclis Çoğunluğu” Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca İlçe Başkanlığının düzenlediği iftarda İlçe Başkanı Yakup Törk’ün ev sahipliğinde İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek..

Tarhan seçim startını Darıca’dan verdi.

“Hedef Cumhurbaşkanlığı, Hedef Meclis Çoğunluğu”

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca İlçe Başkanlığının düzenlediği iftarda İlçe Başkanı Yakup Törk’ün ev sahipliğinde İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına başladı.

İKTİDAR ARTIK ÇOK YAKIN

Tahsin Tarhan, “Erken seçim kararı alındıktan sonra Özellikle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Partimizin demokrasi adına attığı adımlar tüm Türkiye’de olumlu karşılanmıştır. Anayasal düzeni değiştirmek ve Tek Adam vesayetini getirmek isteyen iktidar blokunun karşısına Demokratik yönetim anlayışı için uzlaşmış partiler çıkmıştır. Artık iktidar çok yakın, hep beraber omuz omuza, dayanışma içinde mücadele edersek, Türkiye’nin hasret kaldığı tam demokratik, bağımsız yargının olduğu, gelir dağımı adaletinin sağlandığı bir Türkiye kurmak bizlerin elinde” dedi.

EKONOMİDE MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR

Tarhan, ekonomik kriz artık görmezden gelinemez durumda. Döviz kurunun durdurulamaz yükselişi, her gün üretim girdi maliyetlerini artıyor, kredi faiz oranları artıyor, vatandaş aracına binemez duruma geldi. Ülke ekonomik bir felaketin eşiğinde. Siyasi iktidar ömrünü tamamlamıştır.

25 Haziran’da üretimi arttıracak yeni maliye politikaları, yurtta barış, dünya barış ilkesiyle dış politika ve donanımlı bilgili bireyler yetiştirecek eğitim sistemi ile Türkiye’de yeni bir reform hareketi başlatacağız.” dedi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL