Güncel Manşetler

Tarhan Şehit Öğretmenin Evine Gitti

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından katledilen şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın memleketi Gümüşhane’nin Torul ilçesinde ki baba evine taziye ziyaretinde bulunudu. Bölge protokolü ile birlikte Şehit Öğretmen..

Tarhan Şehit Öğretmenin Evine Gitti

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Tunceli’de PKK’lı teröristler tarafından katledilen şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın memleketi Gümüşhane’nin Torul ilçesinde ki baba evine taziye ziyaretinde bulunudu.

Bölge protokolü ile birlikte Şehit Öğretmen Yılmaz’ın kederli ailesine baş sağlığı dileklerini ileten Milletvekili Tarhan terörü bir kez daha lanetledi. Kendisi de Gümüşhaneli olan Tarhan şehit ailesinin acısına ortak oldu.

CHP’li Tahran: “Tunceli’de PKK tarafından kaçırıldıktan sonra alçakça şehit edilen öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ın Gümüşhane’deki acılı baba evindeyiz. Acımız tarifsiz. Gencecik yaşta şehit düşen Necmettin öğretmenin canına kıyanları lanetliyoruz. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun” şeklinde sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL