Tarhan ve Çamkerten Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çayırova’da bir takım programlara katılan ve ziyaretler yapan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı İbrahim Çamkerten, Yeni Mahalle’de bulunan Çetin ailesini ziyaret etti. Mesut Çetin..

Tarhan ve Çamkerten Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çayırova’da bir takım programlara katılan ve ziyaretler yapan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı İbrahim Çamkerten, Yeni Mahalle’de bulunan Çetin ailesini ziyaret etti.

Mesut Çetin ve ailesiyle görüşen Tarhan, Çayırova’da engelli ve engelli ailelerinin sorunlarına yeteri kadar ilgi ve alakanın olmadığını, Selahattin Kaya’nın Belediye Başkanı seçilmesiyle çoğu şeyin değişeceğini ve ihtiyaç sahiplerinin belediyenin imkanlarından fazlasıyla yararlanacağını dile getirdi.

Çetin ve ailesinin yaşadıkları zorlukları vurgulayan Çamkerten ise, Çayırova’da Çetin ailesi gibi birçok aile olduğunu söyledi. Belediyelerin bu gibi konularda daha hassas davranarak asıl hizmet edilmesi gereken noktaların es geçilmemesi gerektiğinin altını çizdi. Çetin ailesinin çocuklarının son durum ve tedavi süreci hakkında bilgi alan Tarhan, “İhtiyaç duyduğunuz her zaman bir telefon kadar uzağınızdayım. Ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağımıza emin olabilirsiniz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL