Tarhan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

        CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı yayınladı.                Türkiye’nin en zor dönemine ayna tutan, gördüğünü yazmaktan erinmeyen,..

Tarhan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

        CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı yayınladı.               

Türkiye’nin en zor dönemine ayna tutan, gördüğünü yazmaktan erinmeyen, gelişmiş demokrasilerin en önemli yapı taşlarından birisi olan basın ve gazeteciler bugün maalesef en zor şartları yaşamaktadır.

Basılmamış kitapların toplatıldığı, suç delili sayıldığı bu karanlık günler mutlaka geride kalacaktır.

Basının, basın emekçisinin, gazetecinin tam anlamıyla özgür olmasını sağlamak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve bizlerin boynunun borcudur.

Kamuoyunu bilgilendirmek adına, doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran, önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktararak, vatandaşın en doğal hakkı olan doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Bütün zorlu şartlarda görevlerini yerine getirerek, gerçeği yansıtmaya çalışan, kalemini kiralamayan, tüm basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelere sağlık, mutluluk ve başarılarla erişmelerini dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL