Güncel Manşetler

Tarhan’dan Adalet Kurultayına Davet

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, vatandaşları Çanakkale’de düzenlenecek Adalet Kurultayı’na davet etti. Tahsin Tarhan “Cumhuriyet’in şanlı tarihinin ön sözünün yazıldığı, 7 düvele Dur dediğimiz, kutsal topraklar Çanakkale’deyiz. Bu bizim için..

Tarhan’dan Adalet Kurultayına Davet

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, vatandaşları Çanakkale’de düzenlenecek Adalet Kurultayı’na davet etti.

Tahsin Tarhan “Cumhuriyet’in şanlı tarihinin ön sözünün yazıldığı, 7 düvele Dur dediğimiz, kutsal topraklar Çanakkale’deyiz. Bu bizim için onur ve gurur veriricidir. Adalet Kurultayımızın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi, hak, hukuk, adalet sloganının daha güçlü bir sesle büyümesi için Genel Başkan Yardımcımız, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Çanakkale Milletvekillerimiz Muharrem Erkek, Bülent Öz, Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan ve Çanakkale il örgütümüz ile birlikte son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kurultayımız ile Adalet yürüyüşümüzü taçlandıracağız” dedi.

ADALETSİZLİĞE UĞRAYAN HERKESİ BEKLİYORUZ

Tarhan, “Maalesef Türkiye çok zor bi dönemden geçiyor, yüz binlerce insan OHAL uygulamalarının haksız baskısı altında eziliyor. Haksızlığa, eşitsizliğe, adaletsizliğe karşı tek bir sözü tüm vatandaşlarımızı Adalet Kurultayımıza tarih yazmaya bekliyoruz” dedi.

ÇANAKKALE BU TARİHE EV SAHİPLİĞI YAPACAK EN ANLAMLI ŞEHİR

Tahsin Tarhan, “Kuruluşun ve Kurtuluşun felsefesine inanmış olan bizler için Adalet Kurultayı yapılabilecek en güzel şehir Çanakkale’dir. Çünkü bu şehirde kurtuluş inancı tüm dünyanın gözleri önünde haksızlığa “dur yolcu” demiştir. Herseyin eksiksiz olması için çaba gösterdiğimiz Adalet Kurultayından sonra bir kez daha haksızlığa, eşitsizliğe, adaletsizliğe DUR diyeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL