Manşetler Surmanset

Tarhan’dan Emek ve İnönü Sakinlerine Destek

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova Emek ve İnönü Mahallelerindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, “Yerel yönetimler halkın refahı için çalışmalı, mağdur bırakmak için değil.” dedi CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan..

Tarhan’dan Emek ve İnönü Sakinlerine Destek

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova Emek ve İnönü Mahallelerindeki kentsel dönüşümle ilgili olarak, “Yerel yönetimler halkın refahı için çalışmalı, mağdur bırakmak için değil.” dedi

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti. Tarhan’a CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, mahalle muhtarları Nur Gökhan ve Hüseyin Çapkın ile CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, “CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarımız Nur Gökhan ve Hüseyin Çapkın dün derneğimizi ziyaret ettiler. Ziyarette Tahsin Tarhan’a yaşadığımız süreçle ilgili olarak bilgi verdik. Gelinen son aşamada nelerin yaşandığını kendisine ilettik.” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da yaptığı açıklamada, “İnönü ve Emek Mahallelerinde yaşanan sorun ve sıkıntılar giderilene kadar, Çayırova Belediyesine vermiş oldukları vaatleri, unutulan ve eksik bırakılan hizmetleri hatırlatmaya devam edeceğiz. Bizleri misafir eden dernek başkanı Murat Koca, İnönü ve Emek mahalleri sakinlerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL