Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tarhan’dan Hünkar Çayırı Tepkisi | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

Tarhan’dan Hünkar Çayırı Tepkisi

Çayırova Hünkar Çayırı ile ilgili verdiği önerge ile durumunu soran Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan son günlerde Başbakanın kendi memleketi olan Erzincanlıların Gebze’de bulunan derneğine devri ile ilgili yazılı açıklaması ekte..

Tarhan’dan Hünkar Çayırı Tepkisi

Çayırova Hünkar Çayırı ile ilgili verdiği önerge ile durumunu soran Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan son günlerde Başbakanın kendi memleketi olan Erzincanlıların Gebze’de bulunan derneğine devri ile ilgili yazılı açıklaması ekte yer almaktadır.

Kocaeli Çayırova ilçesinden daha önce koparılıp Gebze ilçesinin Beylikbağı mahallesine bağlanan ve her defasında farklı senaryolarla Çayırova ilçesinin bağrında olan bu tarihi yerin koparılması çayırova vatandaşını üzse de buna yeni bir seyir kazandıran Başbakan Binali Yıldırım’ ın son işleri Tahsin Tarhan tarafından yoğun tepkiyle karşılık gördü.

Tarhan: “Henüz 3 ay önce Yazılı Soru Önergeme verilen cevapta kesinlikle dokusunun bozulmadığını, satış ve kiralamanın kesinlikle yapılmayacağı yazılı olarak tarafıma bildirildi. Devlet reflekslerinin tutarlı olması gerekmektedir. Aradan geçen 3 ayda ne oldu da Hünkar Çayırı bir derneğe tahsis ediliyor.

Ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağım. Hünkar Çayırı Kentimiz için bir değerdir ve bu değerin yerini bulması için sonuna kadar mücadele edeceğim.” şeklinde bir açıklama yaparak konunun takipçisi olacağını belirtmiştir.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL