Güncel Manşetler Politika

Tahsin Tarhan’dan Sert Çıkış

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan sosyal medyadan sert bir çıkış yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planı değişikliklerine ilişkin meclis kararının planları 1 yıl sonra askıya çıktı…

Tahsin Tarhan’dan Sert Çıkış

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan sosyal medyadan sert bir çıkış yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planı değişikliklerine ilişkin meclis kararının planları 1 yıl sonra askıya çıktı. Süreci takip eden TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi duruma tepki göstererek, “Askıya çıkan plan değişikliğinde yeni yapılaşma öngörülüyor. Plan, plan yapma tekniği açısından şeffaf değil, meclis kararındaki ‘C’ alanı planda gösterilmemiş” demişti. Konu hem sosyal medya da hemde görsel ve yazılı medyada günün öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.

Duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterenler içerisinde ise CHP’nin  Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’da vardı. Tarhan konuyla ilgili yaptığı paylaşımda oldukça sert ifadelere kullandı. AnıtkabireDokunma etiketi ile yaptığı paylaşımda Tarhan: “Anıtkabire Dokunmak isteyen zihniyet bilmelidir ki, Yıldırımlar yağdırır, gökleri deleriz, tek bir taşına el değdirmeyiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL